Billedredigeringsprogrammer der virker..

Der findes mange gratis billedredigeringsprogrammer der kan udføre største delen af det de professionelle programmer kan. Men det kan være en jungle at finde netop det program der virker for dig, for der vil altid være individuelle krav. Vi har fundet de, efter vores mening, 5 bedste billedredigerings-programmer vi synes levere en god funktionalitet og brugerflade.

1: Adobe Photoshop Elements (Både Windows og Mac)
Det mest kendte er nok “lillebror”-programmet til Photoshop, nemlig Photoshop Elements. Elements ligner Photoshop/Lightroom på mange måder og har stort set samme funktioner. Programmet er i en reduceret udgave, men kan klart anbefales, fordi du får mange funktioner i forhold til de gratis billedredigeringsprogrammer.
Læs mere om Photoshop Elements her

2: Gimp (Både Windows og Mac)
Gimp er nok det mest brugte redigeringsprogram, når man skal redigere sine billeder gratis. Det er også det mest avanceret billedeprogram, der findes til ingen penge. Det er smart da du kan downloade en masse plugins, som gør at det får utrolig mange funktioner, der stammer fra Photoshop.
Download Gimp her

3: Paint.net (kun til Windows)
Paint.net ligger utrolig tæt op af Photoshop. Man redigere billeder på stort set samme måde, nemlig i layer. Fordelen er også at du kan få utrolig meget support til brugen af programmet. Der findes mange guides på nettet.
Download Paint her

4: Picasa (Både Windows og Mac)
Picasa er Googles bedste svar på et godt redigeringsprogram. Det er virkelig godt og har rigtig mange fede funktioner. Og da det er Googles program er det godt integreret med Google. Det ligner meget GIMP, dog har det nogle mangler i funktionaliteten.
Download Picasa her

5: Inkscape (Både Windows og Mac)
Hvis du leder efter programmet, der minder mest om Photoshop så er det Inkscape. Inkscape er et “look a like” til Photoshop. Dog halter det lidt efter på funktioner.
Download Inkscape her

Indfang det øjeblik, rediger og få et perfekt resultat
Få adgang til de seneste funktioner i Adobe Photoshop CC. Nu med Adobe Stock -integration og artboard-layout. Kom i gang med Creative Cloud i dag.

Verdens bedste fotografiværktøjer bruger moderne Adobe Photoshop-teknologi til at hjælpe dig med at bygge utrolige billeder — uanset om du er begynder eller pro.
Få alle dine uundværlige fotografiværktøjer, herunder Lightroom og Photoshop, for kun 92,50 DKK/måned inkl. moms – Læs mere her